Diëtiste Astrid Loskamp – Huisartsenpraktijk 'de Noot' – Nootdorp
Hagelaan 1 2631BV Nootdorp
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Diëtiste Astrid Loskamp

Link naar website

Mijn naam is Astrid Loskamp-de Lange en ik ben als vrijgevestigd diëtiste werkzaam in huisartsenpraktijk de Noot.

U kunt bij mij terecht voor een individueel dieet- en voedingsadvies op het gebied van: overgewicht,  ondergewicht; ongewenst gewichtsverlies; te hoog cholesterol gehalte; te hoge bloeddruk; Diabetes Mellitus (suikerziekte); hypoglycemie (te laag bloedsuikergehalte); maag- en darmklachten; slikproblemen; voedselovergevoeligheid; COPD; voeding bij kanker; voeding rondom zwangerschap, algemeen voedingsadvies over gezonde voeding.

Consulten: Het intake- gesprek duurt 60 minuten. Tijdens dit eerste consult bespreken we uitvoerig uw leef- en eetgewoonten en zullen we samen een persoonlijk advies opstellen om uiteindelijk het gestelde doel te kunnen bereiken. Uiteraard krijgt u ook wanneer daar behoefte aan is de benodigde informatie mee.

De vervolgconsulten duren 30 minuten, dit kan eventueel afgebouwd worden tot 15 minuten. Afhankelijk van het dieet- of voedingsadvies zal het aantal vervolgconsulten variëren.

Vergoeding: Niet alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling als u zonder verwijzing naar de diëtist gaat, check dit in uw polis. Wat u  dient mee te nemen naar het eerste consult is een geldig verzekeringsbewijs en een geldig legitimatiebewijs.

Vanuit het basispakket krijgt u 3 behandeluren vergoed, wanneer u aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat u bovenop deze 3 uur nog extra behandeluren vergoed krijgt.

Aanwezig in de praktijk: Ik ben op dinsdag en vrijdag van 9.00-15.00 uur en op donderdagavond van 18.00-21.00 uur aanwezig in de huisartsenpraktijk. Op aanvraag is ook huisbezoek mogelijk.

Afspraak: Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen met Tel: 06-23385598.

Publicatiedatum: 14-10-2020