Opleiding huisartsen – Huisartsenpraktijk 'de Noot' – Nootdorp
Hagelaan 1 2631BV Nootdorp
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Opleiding huisartsen

Waarom werkt de praktijk met huisartsen in opleiding ? Wij willen graag onze ervaring en enthousiasme voor het vak overbrengen aan jonge artsen, om op die manier goede huisartsen voor de toekomst af te kunnen leveren en een toekomstig tekort aan huisartsen vóór te zijn. Bovendien brengen deze jonge artsen vaak andere inzichten en nieuwe ideeën mee vanuit de opleiding en het is vaak inspirerend om met jonge, enthousiaste mensen te werken.

In de praktijk van Soen en van Rijckevorsel wordt dokter J. Schaapman opgeleid. Hij werkt bij ons van 01 03 2023 tot 01 03 2024.

De huisartsenopleiding duurt 3 jaar, waarvan wij een jaar voor onze rekening nemen. Het is de bedoeling dat de huisarts in opleiding zo veel mogelijk zelfstandig werkt. De huisarts in opleiding heeft een eigen spreekuur en er kan aan u gevraagd worden of het consult mag worden opgenomen voor opleidingsdoeleinden.

Natuurlijk houden de huisartsen goed de vinger aan de pols.

Mocht u liever een afspraak maken met de huisarts zelf, dan is dat geen probleem! U kunt dat doorgeven aan de assistente of aan uw huisarts.

Meer informatie over de opleiding in Leiden (Soen&Rijckevorsel) : klik hier

Publicatiedatum: 14-10-2020